Bel ons: telefoon 038-3377555

  • Home
  • Veel gestelde vragen

Veel gestelde vragen over onze Gevelshampoo behandeling

Welke producten gebruikt u om het vuil van de gevel te verwijderen?

De biologisch afbreekbare Gevelshampoo® producten zijn speciaal voor het reinigen van gevels.

Zal de behandeling de planten rondom mijn huis schaden?

Nee, de behandeling zal de vegetatie rondom uw huis niet schaden. We hoeven uw planten ook niet af te dekken.

Maakt u gebruik van hogedrukreiniging op de gevel?

Nee, door gebruik van gevelshampoo die het vuil los maakt zijn wij in staat om met lage waterdruk te werken.

Hoe lang zullen de vlekken bij mijn gevel wegblijven nadat ik mijn gevel met behulp van het Gevelshampoo® systeem heb laten reinigen?

De gevel zal net zo lang schoon blijven als een nieuwe gevel. Dit is afhankelijk van het klimaat en ligging. Door de gevel na afloop te behandelen met onze gevelconditioner zal de gevel jaren langer schoon kunnen blijven.

Hoe zit het met de doe het zelf producten?

Deze producten zijn duur in gebruik en reinigen niet goed genoeg.

Kan ik niet gewoon mijn gevel met mijn hogedrukreiniger schoon maken?

Wees hier heel, heel voorzichtig mee. Veel huiseigenaren en bedrijven hebben geprobeerd om hun gevel met hun eigen hogedrukreiniger schoon te maken. U zult het vuil alleen oppervlakkig schoon maken, het vuil zal snel terugkomen. Ook zal uw gevel sneller vuil worden dan voorheen, dit komt ook voor bij stoepen.

Wat nu als ik de algen en vlekken gewoon op mij gevel laat zitten?

Een alg is een levend, groeiend organisme die als zodanig zal blijven doorgroeien. Onbehandeld, kan het met de tijd uw gehele gevel bedekken. Een gevel bedekt met algen absorbeert warmte en resulteert in een oververhit huis, het verhoogt uw koelkosten. Bovendien, voeden algen zich met het organische materiaal uit uw gevel. Onbehandeld, zou uw gevel voortijdig hersteld moeten worden, hetgeen duur is. Waarom zou u dat zo ver laten komen terwijl u uw gevel professioneel kunt laten reinigen en tot zijn oorspronkelijke en natuurlijke kleur kunt laten herstellen? En dat voor een fractie van de kosten van een eventuele renovatie.

Waarom zou ik moeten kiezen voor een Gevelshampoo® behandeling in plaats van andere locale bedrijven die ook gevels reinigen?

Door de werking van onze gevelshampoo kunnen wij gevels met een lage waterdruk schoon maken. Uw gevel en voegen zullen door een lagere waterdruk geen schade toegebracht worden en een langer meegaan. Het Gevelshampoo® reinigingsproces is veilig en effectief. Al duizenden gevels zijn veilig gereinigd met behulp van de Gevelshampoo® producten en systeemoplossingen. Doe eerst goed uw huiswerk voordat u zomaar iemand inhuurt om werkzaamheden aan uw huis uit te laten voeren. Als het gaat om het reinigen van uw gevel, is het verstandig om een bedrijf in te schakelen dat gebruik maakt van een veilige en effectieve methode die alreeds op duizenden gevels uitgevoerd is – kies voor een Gevelshampoo® behandeling.

Wat zijn de kosten voor een Gevelshampoo of verf coating behandeling?

De prijs is afhankelijk van een aantal zaken waaronder de mate van vuil, bereikbaarheid, soort gevel, staat van de gevel en de hoeveelheid benodigde shampoo. Er kan niet alleen van de aantal m2 worden uitgegaan.

 

Neem contact op met Gevelshampoo® voor een professionele reiniging en- of coating van uw gevel.

 

 

                     offerte aanvragen dakreiniging                       

 

 

Joomla SEF URLs by Artio