• Home
  • Schoon metselwerk

Reiniging van schoon metselwerk met Gevelshampoo®

Is uw metselwerk aangetast door algen, korstmossen of mossen? Vaak komen er korstmossen aan de voegen of het metselwerk tevoorschijn. De vlekken kunnen divers gekleurd zijn zoals zwart, rood, groen of zelfs geel. Ook kan er een verkleuring over uw metselwerk in de vorm van zwarte of groene algen te zien zijn. Een aangetaste gevel staat niet alleen lelijk maar is zelfs schadelijk zodat het de levensduur van voegen en bakstenen aanzienlijk kan verkorten. Het vuil bestaat voornamelijk uit levende organismen zoals algen, mossen en korstmossen die zich uit het organisch materiaal uit het metselwerk voeden. Als men er niet op tijd bij is zal er bijvoorbeeld opnieuw gevoegd moeten worden wat hoge kosten met zich meebrengt.

Herstel het aanzien van uw schoon metselwerk met Gevelshampoo
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

 

vinkje

 veilige behandeling met lage waterdruk

vinkje

 voegen blijven onbeschadigd

vinkje

 bakstenen worden niet poreus gespoten

vinkje

 metselwerk wordt als nieuw

vinkje

 jarenlang schoon resultaat door nabehandeling

 

Gevelreiniging 'met gevelshampoo' tot diep in de poriën

Bij het reinigen van schoon metselwerk is het belangrijk deze goed te desinfecteren zodat het langer schoon blijft. Onze schoonmaakbehandeling met gevelshampoo is er op gericht de gevel lang schoon te houden en dat zelfs zonder deze te hydrofoberen. Doordat wij na het reinigen een laagje gevelshampoo achterlaten blijft de werking een lange tijd actief tegen nieuw vuil. 

Niet te hoge waterdruk voor een langere levensduur van uw schoon metselwerk

Door de werking van onze dakshampoo kunnen wij de hardnekkigste vlekken al met 40-135 bar afspuiten. Reiniging met een te hoge waterdruk van 150-320 bar is schadelijk voor de buitenlaag van schoon metselwerk. Ook kan men met te veel waterdruk veel schade veroorzaken aan de voegen of bakstenen poreus spuiten. Hierdoor zal de gevel sneller vuil kunnen worden dan daarvoor. Het zandstralen van gevels zal ook vermeden moeten worden omdat het de buitenste laag geheel verwijdert, ook moet er veel afgeschermd worden wat overlast veroorzaakt.

Geen schade aan uw tuin of paden

Doordat wij veelal met ladders en telescopisch en speciaal gereedschap werken vermijden wij het gebruik van hoogwerkers en steigers.

Wat zijn de kosten van een gevelshampoo behandeling?

De kosten zijn afhankelijk van een aantal zaken zoals; soort metselwerk, mate van vuil, de staat van de gevel, benodigde tijd, bereikbaarheid. Om een offerte te maken kunt u vrijblijvend op locatie bezocht worden.

Nabehandeling voor een lang schoon resultaat

Voor een zo lang mogelijke levensduur van uw schoon metselwerk is het belangrijk deze vrij van schadelijke organismen te houden. Voor een voortdurende bescherming behandelen wij schoon metselwerk eens in de twee tot vijf jaar met onze gevelshampoo. Deze behandeling is op de lange termijn kostenbesparend en zorgt er voor dat uw schoon metselwerk niet wederom zal worden aangetast maar altijd schoon en fris blijft. De levensduur van schoon metselwerk zal door onze gevelconditioner met vele jaren verlengd worden.

Ons werkgebied

Voor het reinigen van schoon metselwerk kunnen klanten uit heel Nederland maar ook buitenlandse klanten bij ons terecht.

 

 

                     offerte aanvragen dakreiniging                       

 

 

Joomla SEF URLs by Artio